Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

КАКВО ОБЕДИНУВАЊЕ Е МОЖНО

ЈорданПетровски 17.02.2020 Во ова предвечерје на избори кои конечно ги прифати Заев, од сите страни доаѓаат повици за…

РЕФОРМА НА УБК МАЛО МОРГЕН

ЈорданПетровски 27.06.2018За да ги разбијам лажните надежи на граѓаните дека Заев ке ги исполни условите кои се дадени…
Subscribe to this RSS feed