Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Да зборуваме за „кодошите"

Душан Петровски од Комитет за демократизација на Р Македонија зборува зошто најновиот предлог за лустрација од страна на…
Subscribe to this RSS feed